Return to site

We gaan verder!

In 2019 gaat Villa Atalanta uitbreiden. Op onze ‘finca’, ons landgoed, gaan we 4 extra huizen bouwen. De huizen zijn vrijstaand en worden in dezelfde stijl gebouwd als het hoofdgebouw van Villa Atalanta, dat wil zeggen ‘modern met authentiek Spaanse details’. Alle huizen worden uitgerust met airconditioning, openhaard, verwarming, over, vaatwasmachine en natuurlijk wifi.

Twee huizen, ‘Trevélez’ en ‘Pampaneira’, van elk 60 m2, komen beide op een platform aan de oostkant van het hoofdgebouw te staan, zo’n 7 meter lager dan het niveau van de tuin. De huizen krijgen een riant uitzicht op de Sierra Nevada, de Middellandse Zee en de heuvels aan de oostkant van Villa Atalanta. Er komen 2 slaapkamers in, een ruime woonkamer met open keuken en een terras vóór en aan de zijkant met een houten pergola.

De overige twee huizen, ‘Salobreña’ en ‘Calahonda’ worden elk 50 m2 groot en komen aan de zuidkant van het hoofdgebouw te staan, met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Ook deze huizen krijgen 2 slaapkamers en een woonkamer met open keuken. Het terras komt aan de voorkant, over de gehele lengte van het huis. Ook deze terrassen worden overkapt met een houten pergola. ‘Salobreña’ en ‘Calahonda’ komen pal naast elkaar te staan, zodat ze ook door bijvoorbeeld 2 gezinnen die samen op vakantie gaan, gehuurd kunnen worden.

Inmiddels zijn de vergunningen geregeld en worden alle voorbereidingen getroffen zodat we eind van dit jaar kunnen starten met de bouw. Hoewel het bouwen van de huizen niet langer dan een paar maanden zal duren, durven we nog geen exacte datum af te geven vanaf wanneer de huizen gehuurd kunnen worden. Niet alleen moeten de huizen zelf perfect zijn, ze moeten natuurlijk ook op water, stroom en riool zijn aangesloten. Omdat onze ervaring is dat dat wat langer kan duren dan gepland, nemen we hier zekere voor het onzekere. Ons streven is echter om vóór de zomervakantie van komend jaar klaar te zijn.

Heb je interesse om volgend jaar in één van onze nieuwe huizen vakantie te komen vieren, dan kun je je interesse nu al bij ons aangeven. Stuur ons een e-mail met de gewenste periode en het huis dat je voorkeur geniet, dan reserveren we dat onder voorbehoud voor jou. Zodra we zicht hebben op een definitieve opleveringsdatum, berichten we je zodat je de reservering definitief kunt maken.

Via onze website en Facebookpagina zullen we regelmatig verslag doen van de vorderingen van de bouw.

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image