Return to site

Trouwen in Villa Atalanta

De week van 10 juni jongstleden was een bijzondere voor ons. Niet alleen werden in die periode onze nieuwe vakantiehuizen opgeleverd, ook waren we gastheer en -vrouw van een huwelijk. Jonne en Angela uit Nederland hadden Villa Atalanta op tv gezien en wilden bij ons trouwen.

En dat is een groot succes geworden. Om de bruid te citeren: “het heeft iedere verwachting overtroffen!”.

broken image

Negen maanden voorbereiding in Nederland en Spanje resulteerden in een feestweek met als hoogtepunt het jawoord op woensdagmiddag. Jonne en Angela kwamen met een gezelschap van 30 mensen, familie en goede vrienden. Deze gasten verbleven allemaal in de huizen en appartementen van Villa Atalanta. Het idee van Jonne en Angela was om samen te zijn op een zeer bijzondere plek en daarbij hun genodigden de gelegenheid te geven om gedurende een paar dagen in vakantiestemming te zijn. Dat betekende dat iedereen veel gelegenheid had om te relaxen aan het zwembad of een tripje te maken naar een van de bezienswaardigheden in de omgeving. Bijvoorbeeld het Alhambra in Granada.

broken image

Op maandagavond was er een diner voor alle aanwezigen. Op dinsdagavond konden de gasten op zeer informele wijze genieten van zelfgemaakte pizza’s uit de houtgestookte oven. Woensdag was D-Day. Met een gezamenlijke lunch, de ceremonie in de tuin en daarna een fantastisch feest. Met een ijstafel waarbij de cava werd gesabreerd, een tinto de verano-bar en een paella bereid in een reusachtige pan. En natuurlijk een DJ die ervoor zorgde dat de gasten helemaal losgingen op de dansvloer bij het zwembad.

Met kleine oogjes en een stevige brunch op donderdag werd de feestweek afgesloten. Sommigen van de genodigden besloten om nog een paar dagen langer te blijven in Villa Atalanta om te genieten van de rust, de weidse natuur en natuurlijk het zwembad. Anderen reisden verder of keerden terug naar huis.

broken image

Wil jij ook trouwen op een sprookjesachtige locatie in Andalusië, Spanje? Met uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra Nevada? Te midden van glooiende heuvels met amandelbomen en kurkeiken? Neem dan eens contact met ons op om over de mogelijkheden te praten. Want die zijn onbeperkt. Trouwen in Villa Atalanta betekent namelijk een unieke bruiloft die geheel naar wensen en inzichten van het bruidspaar wordt georganiseerd. Voor een onvergetelijke gebeurtenis op een onvergetelijke plek.

broken image
broken image

Foto's: Flexmi Fotografie

broken image